Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Artikel 1

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Krachtig Lopen

Artikel 2

U als lid, neemt geheel op eigen risico deel aan een training /activiteit. Krachtig Lopen is niet
aansprakelijk voor blessures of andere schade die u oploopt tijdens of ten gevolge van een training /activiteit.
Trainingsadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden op eigen risico opgevolgd. U bent ten allen tijde verplicht de door Krachtig Lopen verplicht gestelde veiligheidsvoorschriften op te volgen.

Artikel 3

Krachtig Lopen behoudt het recht een training/activiteit bij onvoldoende belangstelling of een andere gewichtige en grondige reden te wijzigen of te annuleren. In overleg wordt er naar een alternatief gezocht dat het specifieke karakter en de aard van de training/activiteit zoveel mogelijk intact laat.

Artikel 4

De activiteit vindt in principe ook bij slecht weer doorgang. Bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte of kou, sneeuw of ijzel, kan een training/ activiteit worden afgelast.

Artikel 5

Krachtig Lopen is niet aansprakelijk voor schade aan en/ of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Krachtig Lopen georganiseerde activiteiten. Tenzij de schade is veroorzaakt door opzet of grove nalatigheid van Krachtig Lopen. Bij deelname aanvaardt u automatisch het risico die de activiteit met zich meebrengt.

Artikel 6

Krachtig Lopen behoudt zich het recht voor om naar haar beoordeling ongeschikte deelnemers uit te sluiten van deelname aan een training/activiteit.

Artikel 7

Krachtig Lopen behoudt zich het recht voor tarieven tussentijds te wijzigen.

Artikel 8

U stemt ermee in dat Krachtig Lopen uw gegevens bewaart. Hardloopgroep Oosterheem verklaart hierbij dat de gegevens noch ter inzage aan derden noch verkocht zullen worden met het oog op de privacywetgeving.  Dit is in lijn met de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) en conform de Europese wetgeving die vanaf mei 2018 in is gegaan.

Artikel 9

U bent verplicht bij deelname alle persoonlijke omstandigheden van uzelf aan Krachtig Lopen te melden voor zover deze van invloed kunnen zijn op een goed verloop van de activiteit. Deze verplichting geldt met name voor alle relevante medische en conditionele bijzonderheden.

Artikel 10

U dient voor aanvang van de activiteit een adequate ongevallenverzekering af te sluiten.

Krachtig Lopen
Kvk 85885932
IBAN NL97KNAB0505801264
Mob 0620080328
Mail krachtiglopen@gmail.com

Krachtig Lopen
Falkland 27
2721 KL
Zoetemeer

Artikel 11

Indien een deelnemer de leeftijd van 18 jaar nog niet heeft bereikt en niet wordt vergezeld door tenminste een meerderjarige, dient de deelnemer Krachtig Lopen in het bezit te stellen van een verklaring van geen bezwaar die is ondertekend door zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger dan wel dient deze wettelijke vertegenwoordiger het inschrijfformulier mede te ondertekenen.

Artikel 12

U meldt zich (eenmalig) aan voor een training door het intakeformulier en inschrijfformulier volledig in te vullen en daarbij akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacy verklaring. Daarna dient u strippenkaarten af te nemen om deel te kunnen nemen aan de training.

Artikel 13

Krachtig Lopen behoudt zich het recht voor om de indeling van trainingen voor wat betreft plaats, tijd, programma’s, e.d. te wijzigen.

Artikel 14

U betaalt uw strippenkaart (in het geval van groepstraining) of Personal training, door het bedrag te betalen voorafgaand aan de training. Er is geen terugbetaling mogelijk op uw strippenkaart. De strippenkaart is overdraagbaar.

Artikel 15

Een training of activiteit kan intensief en blessuregevoelig zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, of als u een andere reden heeft om te twijfelen aan trainingsdeelname, raadpleegt u een arts voordat u deelneemt aan een training.

Artikel 16

Indien een gemaakte afspraak (training) – om wat voor reden dan ook – niet door kan gaan, dient dit uiterlijk 24 uur voor de afgesproken datum en tijdstip worden bekend gemaakt bij Krachtig Lopen. Bij het nalaten hiervan is Krachtig Lopen genoodzaakt om de betreffende kosten in rekening te brengen. Bij onvoorziene omstandigheden kan in overleg van deze regel worden afgeweken.